Have an account?

Granollers

DISSABTE 27 DE FEBRER A LES 4 A LA PORXADA (GRANOLLERS)

Visualizzazione ingrandita della mappa


CONCENTRACIÓ I MARXA

Organitza col·lectius i associacions d’immigrants

del Vallès Oriental

Us informem que aquest dissabte 27 de febrer, a les 4 de la tarda s'ha convocat una concentració a la Porxada i una marxa per carrers del centre per a exigir els DRETS SOCIALS PER A TOTHOM.

Aquesta acció s'ha organitzat des de diferents associacions de Granollers, coincidint amb les mobilitzacions a nivell europeu, en les que pel dia 1 de març França, Itàlia i Grècia han convocat una vaga de treballadors i altres activitats.

http://www.lajourneesansimmigres.org/fr/
http://www.primomarzo2010.it/


Participen :
Associació Diodema Kafo, Associació de Dones Diodema Kafo, Associació de Gambians Amics de les Franqueses del Vallès, AIA, Associació Malohdira, Associació Missira, Associació de Gent de Kédougou, Associació Cultural Amics de l'Àfrica, Associació Casa Nostra, Associació Cultural Mahaleo!, Associació esportiva i cultural dels Joves del Vallès Oriental, representants de El Xiprer, Kandema i altres.


MANIFESTO

Nosaltres, persones nascudes a Granollers, Dakar, Ceclavín, Tánger, Canovelles o Cochabamba, persones d’aquí perquè totes convivim a la mateixa terra, ens adonem que el govern afronta la crisi econòmica retallant els drets fonamentals de la classe treballadora…Tanquen fronteres en nom de la crisi, deporten persones inmigrades en nom de la crisi, volen retallar el padró a Vic i altres municipis retallant així el dret a la sanitat i l’educació, permeten l’embargament de pisos per falta de pagament de les hipoteques, retallen pensions, tanquen empreses, retallen salaris…I, en canvi, donen diners a la banca per reflotar-la.

Nosaltres, ens preguntem per què no han utilitzat aquests diners en fer inversions a la sanitat i l’educació, en llocs de treball, en millora de prestacions i serveis???

Nosaltres, rebutgem aquestes solucions en forma de retallades socials.

I rebutgem també la idea que ens volen vendre que les persones inmigrades són les causants de la crisi econòmica. Perquè, nosaltres, sabem que els causants de la crisi no viatjen en pasteres, els causants de la crisi viatjen en iots!

Aquesta estrategia no és un fet aïllat a l’Estat Espanyol, a Europa segueixen la mateixa política classista, amb fets com els de Rosarno, Italia, on van disparar amb impunitat contra persones treballadores inmigrades.

És per això que ens sumem a França, Italia, Grècia i altres ciutats de l’Estat en les mobilitzacions que s’estan duent a terme per reivindicar els nostres drets, l’igualtat d’oportunitats per tota la classe treballadora i un tracte digne on es respectin els drets fonamentals de totes les persones, sigui quin sigui el seu orígen.